Loopbaanbegeleiding in Gent

  • Vraag je je af of je huidige job wel datgene is wat je nog wilt doen?
  • Wil je je graag weer prettig en gemotiveerd voelen in je job?
  • Zit je al jaren te dromen van een carrière switch en zoek je tools om je dromen om te zetten in realiteit?
  • Ervaar je veel werkdruk en wil je graag leren hoe je zorg kan dragen voor jezelf in je werkcontext?

Antwoord je op één van bovenstaande vragen ja: dan is loopbaanbegeleiding iets voor jou! Bestel hier je loopbaancheques (80 euro voor 7u loopbaanbegeleiding).  Maak hier een afspraak voor loopbaanbegeleiding.

 

 

Ik bied deze loopbaancoaching aan i.s.m. COACHINGENT. Twijfel je nog of loopbaanbegeleiding iets voor jou is? Doe dan de loopbaantest van de VDAB. Of lees hier meer over hoe het proces van loopbaanbegeleiding verloopt.

Dit is wat anderen zeggen over loopbaanbegeleiding:

Nele is een uiterst fijne coach. Heel tactvol, attent en enorm empathisch. Ze kon snel identificeren waar de pijnpunten lagen en was bliksemsnel in het formuleren van een aantal acties die mij een dieper inzicht hebben gegeven in mijn tijdsbesteding. Absolute aanrader. (Jasper)

Ik volgde een aantal sessies loopbaancoaching bij Nele. Ik leerde er wat ik echt belangrijk vind in een job en waar mijn interesses liggen. Toen ik aangaf dat ik misschien wel opnieuw zou willen studeren, gaf Nele mij allerlei tips over de verschillende verloven die er bestaan en waar ik meer informatie kon vinden. Na de sessies kon ik ook nog altijd bij Nele terecht, zij het via mail of telefoon. Nele antwoordde altijd meteen. Als blijkt dat ik binnen enkele maanden studiebegeleiding nodig heb, dan kom ik zeker terug! (Stefanie)

Ik volgde loopbaanbegeleiding bij Nele en ben hier heel tevreden over! Ik kon vele zaken die ik ergens wel al wist over mezelf beter plaatsen en Nele hielp me deze kennis te kanaliseren naar concrete acties die (hopelijk) leiden tot het vinden van een nieuwe job. Ze gaf heel veel raad en tips die zeker van pas zullen komen. Bedankt! (Chaïm)

Ik ben bij Nele terecht gekomen voor loopbaancoaching met een ambitieus doel: Hoe kan ik de beste versie van mezelf worden en mijn droomjob goed doen? De begeleiding die ik bij Nele vond was precies wat ik nodig had. Op twee namiddagen heeft ze heel specifiek en oplossingsgericht op mijn persoonlijke situatie ingespeeld en ik ben daardoor te weten gekomen hoe ik mijn kwaliteiten best kan inzetten, waar ik mijn focus moet op leggen en wat mijn behoeftes eigenlijk zijn. (Jenny)

Wil je meer info over de kostprijs van loopbaancoaching en of je in aanmerking komt voor het gebruik van loopbaancheques: check de website van COACHINGENT.