Kennismakingsworkshop verbindende communicatie (Gent)

Datum/ uur
03/01/2018 - 04/01/2018
19:00 - 22:00


Raak je soms vast in je communicatie met anderen en wil je hieraan werken? Wil je ontdekken hoe je met woorden meer verbinding kan maken met jezelf en met de ander?

Wat: In deze kennismaking krijg je inzicht in hoe communicatie werkt. We doen inspiratie op bij Marshall Rosenberg, de grondlegger van de verbindende communicatie. Hij heeft een 4-stappenmodel van communicatie ontwikkeld: waarneming, gevoel, behoefte en verzoek. Je leert het verschil tussen waarnemen en de manier waarop we de wereld interpreteren. Je wordt je bewust van je eigen gevoelens en behoeften, alsook van die van de ander. Door dit groeiend bewustzijn wordt het makkelijker om je boodschap helder te formuleren, eerlijk te spreken en empathisch te luisteren naar de ander en naar jezelf.

Wanneer:  woensdag 3 januari en donderdag 4 januari, van 19:00 tot 22:00

Voor wie: Iedereen die graag authentiek, met zelfzorg  en met respect voor de ander (bijv. je kinderen, partner, cliënten, leerlingen, klanten, enz.) wil leren communiceren. Op vraag kan een attest van deelname voorzien worden.

Waar: Gent, de exacte locatie wordt meegedeeld wanneer je reservering betaald en bevestigd is.

Basisprijs: 70 euro per persoon voor 2 avonden. Met factuur: basisprijs +10%. Mogelijks betaalt je werkgever dit (gedeeltelijk) terug, informeer hiernaar op je werk.

Hoe inschrijven: registreren via het evenement op de website (zie onderaan). Je krijgt een mail met de gegevens om te betalen. Deze (voorlopige) registratie wordt later definitief bevestigd wanneer de betaling is gebeurd.

Reserveringen

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.