Verbindend luisteren en zelfzorg (Waregem)

Datum/ uur
14/04/2018
09:00 - 16:00


Wil je tips en tools om verbindend of empathisch te leren luisteren? Gun je het jezelf om vanuit verbinding en met de nodige zelfzorg om te gaan met moeilijke boodschappen? Wil je ontdekken hoe je al luisterend vol-ledig bij de ander én jezelf kan blijven?

Wat: in deze workshop focussen we op het empathisch luisteren naar jezelf (= zelfempathie) en naar de ander. Je krijgt concrete tools aangereikt om empathisch te luisteren vanuit het gedachtegoed van Marshall Rosenberg. Vanuit praktijkgerichte oefeningen en demonstraties ervaar je vier manieren om te luisteren naar (moeilijke) boodschappen. Je leert je innerlijke oordelen en verwijten herkennen en vertalen naar behoeften. Ook leer je de oordelen en verwijten van de ander vertalen zodat je gesprekspartner zich beluisterd en erkend mag voelen. Je gaat aan de slag met je eigen thuis -en werksituaties.

Voor wie: Iedereen. De workshop gaat door met minimum 6 deelnemers en maximum 14 deelnemers. Op vraag kan een attest van deelname voorzien worden.

Wanneer:  zaterdag 14 april 2018, van 09:00 tot 16:00

Waar: Waregem, de exacte locatie wordt meegedeeld wanneer je inschrijving bevestigd is.

Basisprijs: 70 euro per persoon. Met factuur: basisprijs +10%. Mogelijks betaalt je werkgever dit gedeeltelijk terug, informeer hiernaar op je werk!

Hoe inschrijven: registreren via het evenement op de website (zie onderaan). Je krijgt een mail met de gegevens om te betalen. Deze (voorlopige) registratie wordt later definitief bevestigd wanneer de betaling is gebeurd.

Reserveringen

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.