Hoe ervaren mijn klanten de loopbaanbegeleiding?

Hieronder enkele ervaringen van mijn klanten met loopbaanbegeleiding.

Nele is een uiterst fijne coach. Heel tactvol, attent en enorm empathisch. Ze kon snel identificeren waar de pijnpunten lagen en was bliksemsnel in het formuleren van een aantal acties die mij een dieper inzicht hebben gegeven in mijn tijdsbesteding. Absolute aanrader. (Jasper)

Ik volgde een aantal sessies loopbaancoaching bij Nele. Ik leerde er wat ik echt belangrijk vind in een job en waar mijn interesses liggen. Toen ik aangaf dat ik misschien wel opnieuw zou willen studeren, gaf Nele mij allerlei tips over de verschillende verloven die er bestaan en waar ik meer informatie kon vinden. Na de sessies kon ik ook nog altijd bij Nele terecht, zij het via mail of telefoon. Nele antwoordde altijd meteen. Als blijkt dat ik binnen enkele maanden studiebegeleiding nodig heb, dan kom ik zeker terug! (Stefanie)

Ik volgde loopbaanbegeleiding bij Nele en ben hier heel tevreden over! Ik kon vele zaken die ik ergens wel al wist over mezelf beter plaatsen en Nele hielp me deze kennis te kanaliseren naar concrete acties die (hopelijk) leiden tot het vinden van een nieuwe job. Ze gaf heel veel raad en tips die zeker van pas zullen komen. Bedankt! (Chaïm)

Ik ben bij Nele terecht gekomen voor loopbaancoaching met een ambitieus doel: Hoe kan ik de beste versie van mezelf worden en mijn droomjob goed doen? De begeleiding die ik bij Nele vond was precies wat ik nodig had. Op twee namiddagen heeft ze heel specifiek en oplossingsgericht op mijn persoonlijke situatie ingespeeld en ik ben daardoor te weten gekomen hoe ik mijn kwaliteiten best kan inzetten, waar ik mijn focus moet op leggen en wat mijn behoeftes eigenlijk zijn. (Jenny)