Verbindend en constructief ouderschap

Datum/ uur
24/06/2018
09:30 - 16:30


VOLZET! Je kan niet meer inschrijven voor deze workshop. Wil je in de toekomst graag deelnemen en op de hoogte gehouden worden? Contacteer me per mail met je vraag en ik help je graag verder.
Met de zomervakantie voor de deur begin je als ouder misschien te dromen van een vakantie vol speels contact en connectie met je kinderen. Is het voor jou ook zo belangrijk om de schaarse momenten van vrije tijd op een zo fijn mogelijke manier door te brengen? Wil je graag extra tools om constructiever met je kinderen te kunnen omgaan? Dan is deze workshop iets voor jou!
Wat? In deze workshop leer je de basis van verbindende en constructieve communicatie toepassen in ouderschap. Wat betekent verbindend en constructief opvoeden in de praktijk? Hoe kan ik grenzen stellen vanuit een verbindende grondhouding? Hoe geef ik als ouder taal aan wat ik belangrijk vind zodat mijn kind me begrijpt? Hoe kan ik mijn kind beluisteren zodat het zich beluisterd voelt? Vanuit vele oefeningen en voorbeelden, neem ik jullie mee en zoeken we antwoorden op deze vragen, geïnspireerd door Marshall Rosenberg en de ontwikkelingspsychologie.
Voor wie? Ouders van kinderen tussen 0 tot 12 jaar, opvoeders, grootouders, leerkrachten, … Je hoeft geen voorkennis te hebben van verbindend communiceren. De workshop gaat door bij minimum 4 deelnemers. De groep blijft gegarandeerd klein: zo is er zoveel mogelijk interactie en kan er ingegaan worden op je vragen.
Wanneer? Zondag  24/06  van 9u30 tot 16u30
Prijs? 70 euro (inbegrepen: koffie en thee, een kleine syllabus), je inschrijving is pas definitief na betaling. Je krijgt hiervan een bevestigingsmail. Met factuur: 80 euro. Op vraag kan je een attest van deelname verkrijgen.
Waar? Te Gent, de precieze locatie wordt je meegedeeld wanneer je inschrijving definitief is.

Reserveringen

Dit evenement is volgeboekt.