Kennismaking verbindende en constructieve communicatie

Datum/ uur
15/08/2018
09:30 - 16:30


Raak je soms vast in je communicatie met anderen en wil je hieraan werken? Wil je ontdekken hoe je constructiever contact kan maken met anderen?

Wat: In deze kennismaking krijg je inzicht in hoe communicatie werkt. We doen inspiratie op bij Marshall Rosenberg, de grondlegger van de verbindende communicatie. Hij heeft een 4-stappenmodel van communicatie ontwikkeld: waarneming, gevoel, behoefte en verzoek. Je leert het verschil tussen waarnemen en de manier waarop we de wereld interpreteren. Je wordt je bewust van je eigen gevoelens en behoeften, alsook van die van de ander. Door dit groeiend bewustzijn wordt het makkelijker om je boodschap helder te formuleren, eerlijk te spreken en empathisch te luisteren naar de ander en naar jezelf.

Wanneer: woensdag 15/08 van 9u30 tot 16u30.

Waar: Gent, de exacte locatie wordt meegedeeld wanneer je inschrijving bevestigd is

Voor wie: iedereen die respectvolle communicatie belangrijk vindt thuis of in werkcontext. De workshop gaat door met een minimum van 4 deelnemers. Gegarandeerd een kleine groep waardoor veel interactie mogelijk is.

Basisprijs: 70 euro per persoon (koffie en thee inbegrepen, evenals kleine syllabus). Met factuur: 80 euro. Op vraag kan je een attest van deelname verkrijgen.

Hoe inschrijven:  vul onderstaand formulier in dan krijg je alle praktische info toegestuurd. Je inschrijving is definitief na betaling.

Reserveringen

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.