Basisworkshop verbindende communicatie (Gent)

Datum/ uur
08/02/2020 - 22/02/2020
09:30 - 12:30


Raak je soms vast in je communicatie met anderen en wil je hieraan werken? Wil je ontdekken hoe je met woorden meer verbinding kan maken met jezelf en met de ander?

Wat: In deze kennismaking krijg je inzicht in hoe communicatie werkt. We doen inspiratie op bij Marshall Rosenberg, de grondlegger van de verbindende communicatie. Hij heeft een 4-stappenmodel van communicatie ontwikkeld: waarneming, gevoel, behoefte en verzoek. Je leert het verschil tussen waarnemen en de manier waarop we de wereld interpreteren. Je wordt je bewust van je eigen gevoelens en behoeften, alsook van die van de ander. Door dit groeiend bewustzijn wordt het makkelijker om je boodschap helder te formuleren, eerlijk te spreken en empathisch te luisteren naar de ander en naar jezelf.

Wanneer:  zaterdag 8 februari en 22 februari, van 9:30 tot 12:30

Voor wie: Iedereen die graag authentiek, met zelfzorg  en met respect voor de ander (bijv. je kinderen, partner, cliënten, leerlingen, klanten, enz.) wil leren communiceren. Op vraag kan een attest van deelname voorzien worden.

Waar: Praktijk voor communicatiecoaching, Kettingstraat 19 te Gent

Basisprijs: 100 euro per persoon voor 2 voormiddagen. Mogelijks betaalt je werkgever dit (gedeeltelijk) terug, informeer hiernaar op je werk.

Hoe inschrijven: reserveer je plekje door hieronder aan te geven hoeveel tickets je wenst. Vervolgens krijg je een automatische mail met de betalingsgegevens. Na betaling is je plekje definitief.

Reserveringen

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.